Ingredienser:
Ca. 6 dl lunkent vann
3 ss olje
3 ss olje
1 pakke tørrgjær
2 dl store havregryn
Noe solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø (ca. 1/2 dl tilsammen)
Ca. 5 dl hvetemel
2, 5 fibramel
2,5 grovbakstmel
Fremgangsmåte:
Bland gjær og det lunkne vannet. Tilsett olje, deretter det tørre.
Hev til dobbel størrelse.
Deretter triller du deigen til pølser, trykker den litt flat og deler den opp i like store emner. Rull så dem sammen til et rundstykke. Legg den ganske tett sammen, slik at de heves i hverandre.
Etterhev.
Før steking pensler du med egg og drysser solsikkekjerner og sesamfrø over.
Stekes i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter.
Vel bekomme!
- Stine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar