Ingredienser:
600-700 g reinsdyrkjøtt
2 store gule løk
salt og pepper
1 stor ss dijonsennep
2 ss kinesisk soya
5 dl buljong
3 ss hvetemel
3 dl lettrømme
7 skiver brunost
7 sjampinjong
Hakka persille
Fremgangsmåte:
Stek kjøttet på middels varme og krydre med salt og pepper. Det er viktig at det ikke er for mye kjøtt av gangen i pannen.
Sammen med kjøttet tilsetter du løken, buljong, soya, sennep og hvetemel.
Stek soppen i oljen, det er viktig at den stekes godt slik at bitene ikke blir for store, deretter tilsetter du soppen i gryta.
Gryta skal bare stå å småkoke, jeg lot min stå i ca. 30 minutter. På slutten tilsatt jeg rømmen og brunosten.
Potetmos:
Poteter
Melk
Smør
Salt og pepper
(Til rett konsistens)
Smørdampa rosenkål:
Vel bekomme!
- Stine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar