Denne oppskriften fortjener virkelig et innlegg, kjempegod;)
Slik gjør du:
(4 porsjoner)
Stek 4 store sjampinjonger, deretter finhakker du purre og surrer det med smør. Soppen og purren legger du i bunn av en smørt ildfast form.
Kok ca. en halv pakke med fullkornsmakaroni.
Bruk 400 gram frossen torsk - fisken trekkes slik det står på pakken.
Deretter lager du hvit saus:
2 ss smør
3 ss hvetemel
Spe ut med skummet melk.
Kokes i noen min.
Tørket dill.
Heinz chilisaus 1/2 dl - etter smak
Lett majones, 2 ss
Creme fraiche lett, 3 ss
Salt og pepper
Del opp fisken, deretter blander du fisken og makaronien i den hvite sausen.
Fordel sausen i den ildfaste formen og avslutter med ost på toppen.
Stekes midt i ovnen på 200 grader til osten er gylden.
Tallerken er alltid tom, for å si det sånn!
- Stine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar