Ingredienser for 4 personer:
4 kyllingfileter
0,5 l vann med 2 stk kyllingbuljong
Fetaost
Soltørkede tomater
Mais
Vårløk
Salatmiks
Paprika
Tomat
Agurk
Sukkererter
Avokado
Olivenolje
Salt og pepper
3 ss lettmajones
4 store ss creme fraiche, lett
2 fedd hvitløk
Presset sitron
Salt og pepper
Risnudler
Slik gjør du:
Kok opp kyllingkraft og la kyllingen trekke i omtrent 15 minutter.
Deretter avkjøler du kyllingen, før du river den i passe serveringsbiter.
Kok opp risnudler etter anvisningen på pakken.
Kutt grønnsakene og dryss litt olivenolje, havsalt og pepper over salaten
Finhakk hvitløk, bland inn majones, creme fraiche, sitron, salt og pepper.
Vel bekomme!
- Stine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar