søndag 4. august 2013

Mammas FANTASTISKE fiskegrateng!




Denne oppskriften fortjener virkelig et innlegg, kjempegod;)

Slik gjør du:
(4 porsjoner)

Stek 4 store sjampinjonger, deretter finhakker du purre og surrer det med smør. Soppen og purren legger du i bunn av en smørt ildfast form. 

Kok ca. en halv pakke med fullkornsmakaroni.

Bruk 400 gram frossen torsk - fisken trekkes slik det står på pakken. 


Deretter lager du hvit saus:

2 ss smør
3 ss hvetemel
Spe ut med skummet melk.
Kokes i noen min.
Tørket dill.
Heinz chilisaus 1/2 dl - etter smak
Lett majones, 2 ss
Creme fraiche lett, 3 ss
Salt og pepper


Del opp fisken, deretter blander du fisken og makaronien i den hvite sausen. 

Fordel sausen i den ildfaste formen og avslutter med ost på toppen. 


Stekes midt i ovnen på 200 grader til osten er gylden.








Tallerken er alltid tom, for å si det sånn!


- Stine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar