søndag 25. august 2013

Spanske kjøttboller med tomatsaus



Ingredienser til kjøttboller:

400 gram karbonadedeig
1 gul løk
1 chili
3 fedd hvitløk
1 egg
1 ss potetmel
2 ss olivenolje
Salt og pepper


Slik gjør du:

Kutt løk...




... hvitløk





... chili




... basilikum. 





Bland dette godt sammen.




Tilsett olivenolje.




Deretter blander du inn karbonadedeigen, egg og potetmel.




Form dem og stek dem i stekepanne.





Ingredienser til tomatsaus:

1 gul løk
2 fedd hvitløk
2-3 dl kyllingbuljong, utblandet
1 hakka tomat
1 boks hakka tomater
Frisk basilikum
Salt, pepper og chilikrydder


Slik gjør du:


Brun løk og hvitløk.





Tilsett kyllingkraften.




Deretter tomatene.





Smak til med frisk basilikum, salt, pepper og chilikrydder.






Vel bekomme!





- Stine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar