fredag 22. februar 2013

Knekkebrød



Ingredienser:

2 dl sammalt grov rug
2 dl linfrø
2 dl sesamfrø
2 dl havregryn
2 dl solsikkekjerner
0,5 dl kruskakli
100 g. knuste valnøtter
0,5 dl skivet mandler
0,5 gresskarkjerner
1, 5 ts salt
7 dl vann



Tilsett alt det tørre i en bolle.


Bland det godt sammen.



Tilsett vann.



La det svelle i en halv time. 



Deretter fordeler du knekkebrødrøren utover på to store stekebrett. Tips: jeg brukte plastikkhansker for å få det så jevnt og tynt som mulig.



Stek først i 10 minutter på 160 grader, så tar du ut brettene og kutter opp knekkebrødene i passende biter. 



Stek videre i ca. 30 minutter. 

Tips: når knekkebrødene er ferdig stekt, lar du dem stå i den avslåtte ovnen til den blir kald.








Vel bekomme!

- Stine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar