fredag 22. februar 2013

Musli med epler og aprikos



Ingredienser (jeg tredoblet denne porsjonen):

250 gram store havregryn
50 gram sesamfrø
50 gram solsikkekjerner
50 gram mandler (skivet)
50 gram grovhakket valnøtter
50 gram grovhakket hasselnøtter
25 gram brunt sukker
2 ts havsalt
1 dl eplemost
0,5 ss honning
1 ss nøytral olje
120 gram tørket epler og aprikoser


Grovhakk nøttene. 



Deretter tilsetter du alle ingrediensene, bortsett fra eplemost, olje, sukker og oljen og blander dette godt sammen.

Kok opp eplemost, olje og sukker.



Hell dette over i den tørre blandingen.




Fordel muslien utover på en stekeplate. Stek i ovnen i ca 40 minutter på 140 grader. Tips: rør i blandingen hvert 10ende minutt. 


Jeg brukte tørkede epler og aprikoser.





Dette blandes sammen i blandingen, når den har blitt kald.







Serveres med melk eller yoghurt. 


Vel bekomme!

- Stine



Inspirasjon fra trinesmatblogg.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar