torsdag 21. februar 2013

Torsk med rødsvinssaus




Ingredienser:


Torskeloin
Salt og pepper
Presset sitron
Olje og smør

Potetstappe:

Poteter
Melk
Smør
Salt og pepper

Jacobs rødvinssaus
Sjampinjong
Salt og pepper

Dampede gulrøtter og brokkoli



Del lionen i passende biter.



Stek fisken i varm panne med rapsolje og margarin. Krydre med salt og pepper, press gjerne litt sitron over.






Kok potetene, hell av vannet og stamp dem. Deretter tilsetter du en smørklatt og tilsetter melk til den får rett konsistens. Krydre med salt og pepper. 


Jeg er litt motstander av ferdigsaus, men Jacobs rødvinssaus gjorde virkelig susen i denne retten.

Stek sjampinjong i olje, og krydre med salt og pepper. 


Varm sausen i en kjele og hell soppen over.











Vel bekomme!

- Stine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar