mandag 25. mars 2013

Grønnsakslasagne




Ingredienser:

2 stk squash
2 små rødløk
3 båter hvitløk
2 bokser hakkede tomater
500 gram frisk spinat
Mozarella (fersk og revet)
1 ts sukker
Salt, pepper, chilipulver, cayennepepper, paprikapulver
Frisk basilikum


Fremgangsmåte:

Del squashen i tynne skiver (1/2 cm), stek dem i olje og kvern salt og pepper over. Legg de på papir etterpå, slik at fettet trekkes ut. 

Spinaten vaskes i iskaldt vann, og stekes i pannen. 

Finhakk løk og hvitløk og stek løken i olje. Tilsett hermetiske tomater, og la det småkoke i ca. 10 minutter. Tomatene deles i to og tilsettes i sausen. Krydre til og ha sukker i slutten av kokingen. Tilsett hakka frisk basilikum. 

Smør en ildfast form. Dekk bunnen med tomatsaus, legg et lag med squashskiver, legg et lag spinat og deretter den ferske mozarellaen. Dette forsetter du med og avslutter med mozarella på toppen. 

Stekes i ovnen på 200 grader. Serveres med lettrømme, salat og et godt brød. 




Vel bekomme!

- Stine



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar