tirsdag 9. juli 2013

Sommermeny: brie- og serranosurret kylling, mangosalat og båtpoteter



Potetene skjærer du i båter, så heller du rikelig med olje over og strør over friske urter, finhakka hvitløk, halvsalt og pepper. 

Stekes i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter. 





Kyllingfileten deler du i to...



deretter legger du brie på hver flate...



... og bretter den sammen...



... så surrer du serranoskinke rundt dem og legger dem i en ildfast form.






Stek kyllingen i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.


Mangosalat til 2 personer:

Bland sammen:

1/2 mango
1/4 rødløk
1/2 finhakka chili
1/2 lime, saften av limen
1 liten ss eplecidereddikk
Noen blander frisk koriander
2 ss olivenolje

Smak til med salt og pepper.







Vips!





Vel bekomme!


- Stine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar