onsdag 14. august 2013

Grateng med masse godt oppi!



Ingredienser:


Grønnsaksblandingen:

Squash
Rødløk
Brokkoli
1/2 chili, finhakket
Matfløte
Heiz tomatketshup

Salt og pepper


Kjøttfyll:

Karbonadedeig (200 gram)
2 ss fetaost
1/2 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 egg



2-3 ss cottage cheese, mager
Gulost
Olje


Slik gjør du:

Kutt squash, løk, chili og brokkoli. Legg dem i en kjele og kok opp med passe mengde matfløte og ca 2 ss med ketschup. Krydre med salt og pepper.








Deretter legger du dette i bunn av en smurt ildfast form. 




Bland sammen kjøttfyllet.




 ... og stek det i en stekepanne.





Legg det over grønnsaksfyllet, sammen med cottage cheese...




.. tilslutt legger du ost over, sammen med noe olje og pepper.




Stekes på ca. 200 grader til osten er gylden.




Serveres med litt ruccula og tomat.






Vel bekomme!


- Stine 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar