mandag 19. august 2013

Ørret med red curry paste og kokosmelk



Ingredienser til 1 porsjon:

1 ørretfilet
Pepper

1 dl kokosmelk
0,5 ts fiskesaus
1 ts sojasaus
Spe ut med melk

1/2 chili
1 fedd hvitløk
Litt revet fersk ingefær
Noe frisk koriander

Squash
Rødløk
Søtpaprika
Gulrot
Brokkoli

Slik gjør du:

Del fisken i store biter og stek dem på 1-2 minutter på hver side.





Deretter finhakker du chili og hvitløk, og river ingefær. 




Dette surrer du i en stekepanne.


Deretter tilsetter du kokosmelk, sojasaus, fiskesaus og red curry paste. Spe ut med noe melk.




Trekk fisken ferdig i sausen.



Kutt opp ønskede grønnsaker og wok dem.





Tilsett noe frisk koriander...






Legg grønnsakene i bunn på en tallerken og hell fiskesausen over ;)







Vel bekomme!


- Stine :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar