mandag 13. mai 2013

Egenkomponert indisk!




Kjempegod, prøv den :)!


Ingredienser til 1 porsjon:

10-12 scampi
Cherreytomater
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1/2 chili
1 liten ss revet ingefær

1/2 fiskebuljong
1 dl vann
1 dl kokosmelk (lett)

Fullkornsspagetti

Salt, pepper, karri

Frisk koriander


Fremgangsmåte:

Finhakk hvitløk og chili og riv ingefær.




Kutt tomater.




Kutt løk.




Brun løken i en stekepanne med rapsolje.




Deretter tilsetter du hvitløk, chili og ingefær.




Tilsett buljong og 1 dl vann.




... kokosmelk og scampi.




Krydre med litt karri, salt og pepper. La det koke inn i ca. 10 minutter.


Rør inn spagettien og tilsett tomatene.




Klipp frisk koriander over.





Kjempeenkelt!








Vel bekomme!


- Stine



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar